Air gula sedap

Ini air gula berperisa oren utk ibu yg tgah pregy.. Dr bln lalu nurse dah ckp, "bln dpn dh boleh mnum air gula ya puan.. Kene puasa dr pkul 10 mlm.. Pstu dtg pkul 8 pagi ke klinik utk mnum air gula.." Bca pnya bca..searching kat mna2.. Kt ny mnum air gula ni mcm tk sedap.. Nak temuntah la.. Pekat likat la segala mcm..kene bw minyak angin biar tk temuntah.. Trnyata tak seteruk mana pon.. Begitu ku minum rasa nya mcm mnum sunquick je.. Dokter kt," klu kat klinik kami, air gula ni mmg sedap puan, klu kat klinik kerajaan yg kene bancuh pakai air suam.. Tu yg kt org smpai nk temuntah.." Bgitulah crita nya.. Mnum 2 botol pun aku snggup.. Risau tk menentu.. Nasib la sedap air gula tu.. ??????

Air gula sedap
1 Balas

alhamdulillah rezki puan dpt minum air gula berperisa...kalau klnik kerajaan dia bg air gula takde perasa puan .kosong je..kena minum masa suam2 baru boleh telan..kalau dah sejuk dia jd likat tu akan ada yg muntah lepas minum dan kena repeat minum air gula semula...?✌?

2y ago

mungkin kut kan ..sbb tu mudah tuk telan berbnding yg ada dkt klnik kerajaan..