Bagaimana cara mnyusu bayi dengan selesa? Tolong explain kaedah marmet.. Sy masih blur 😔😔

2 Balas

hi awak. awak ada acc tiktok tak. dekat sana awak search saja. nnt keluar banyak maklumat yg awak nak dr lactation counselor/pier couselor lactation mcm 1) puan nadmasrom (ig, tiktok, fb, tele) 2) puan ika nabella (innateofficial-ig, tiktok, fb, tele) 3) puan noorfazila (ig) 4) puan musliha (fb, tiktok) 5) puan azura (fb, tele) dan ramai lagi yang share ilmu penyusuan susu ibu ni tau.

tgok dkt ig nadmasrom and nyusoo.official