Salam..sye kene buat operation ikat pangkal rahim. ada sesiapa tahu berapa kos di hospital kerajaan?

3 Balas

Waalaikumussalam, sis dah berapa week ya? Memang doc dah check ke ada issue cervical lenght? Sebab saya pun kena follow up setiap 2 minggu untuk tvs scan, nak pantau cervical lenght masa pregnancy ni & saya ada history 2nd trimester misscarriage

9mo ago

dah 16week. a'ah mmg ada.. sebab sye dah 3kali pregnant ni kali ke4.. 2 baby lahir pramatang .. 1 lagi misscarriage

I did mine dkt gov hosp with wad klas 1. Harga around 600. If swasta cn easily shoot up to 8k ni..

Saya tak tahu. Puan boleh cek dekat website hospital berkenaan atau tanya staf nurse di wad.