Asalamualaikum saya mengandung dah 6mimggu scan taknmpk kantung normal ke#ingintahu #firstmom

4 Balas

Scan melalui perut ke or tvs? Tvs ni dia scan masuk dalam vagina. Saya dulu scan nampak kantung je. Sampai saya risau. Saya jumpa dr lagi. Dia buat tvs. Baru lah nampak baby and heartbeat. Tapi macam kes awak. Kantung pun tak nampak ye? Kena tgk period awk regular ke tak. Tunggu dalam 2w. Nanti scan balik

Kantung atau heartbeat yang tak nampak? Sepatutnya kantung blh nampak dh, kalau heartbeat tu yg selalu ada yang tak nampak

Better sis tunggu dlu lagi 2minggu. Biase 8weeks jelas nampak kantung. Semoga ada rezeki sis

Irregular period ke?