Adakah saya pregnant? Lewat period 3 hari.boleh bagitahu sama ade pregnant atau tak,ade rasa mual..

17 Balas

pregnant tu sis alhamdulillah🥰 nanti cuba beli yg lain test nanti 2minggu pulak inshaallah dah terang test air kencing pagi yaa , klau air kencing petang x accurate sgt

Ada je org tak ada tanda2 dia hamil, mcm sy, 5 bulan baru tahu mengandung.. So, repeat test esok pagi2.. Bgun pagi terus test, guna test lain.. Kalau nak lagi sure gi klinik

alhamdulillah tahniahh awk. inshallah ada tu. nanti repeat upt lagi seminggu ke confirm terang 2 line. pastu bermula lah episode morning sickness 🥰😅

Sama mcm sy dlu tp bila test double line tu dua2 terang, awk dah boleh terus consume folic acid smntara nk bkak buku pink kt kk. Tahniah ye 🩷

sama macam saya..saya check pun samar samr mcmtu...nk confirm buat lagi pada hari 5 atau ke7 lewat period..nnti mesti terang line tu..

boleh cuba repeat test semula selepas 48j. hcg meningkat setiap 48j. boleh guna upt yg berbeza. seperti dipp&tell

6mo ago

possitive

Alhamdulillah, congrats dear. Positive tu 🥰 Jaga diri baik² ya ? Boleh start consume folic acid dah

nampak positif sis. tahniah. lepas 2 hari test semula tau. patutnya akan makin terang line dia

InsyaAllah tu dah pregnant dah sis.. tahniah 🥰