Maaf nak tanya, kalau bersama pastu keluar darah, normal ke?? Sekarang dah 36w4d..

7 Balas

Saya haritu pn lpas bersama turun darah tp mcm 2-3 tompok. Saya pergi hospital, dr cakap luka dia kawasan rahim. Dr tkbg bersama suami bt smtra. Boleh terus ke hspital. takut tanda2 bersalin

bnyak ke sikit? sy hritu bersama kluar darah jga tpi sbb faraj sy kesat tkde pelincir. so far okay. tpi klau dh 36w ni better prgi hospital risau bnda lain ja.

By right, apa2 pendarahan masa pregnant tak normal. Pergi klinik untuk pemeriksaan lanjut ya.

Sy hujung2 trim3 ni bila bersama dgn suami kerap luka , kering agaknya .. so terpaksa cuti dulu 😅

7mo ago

Ada pegi hosp cek? Memang luka atau bukaan? Sbb sy pun hujung trim3 lepas bersama ada darah tapi sy tak pegi hosp huhu

kalau dh hujung2 ni risau tanda2 nk bersalin. better pegi check hosp.

Mungkin turun tanda sis.. g hospital baik cek sis risau dah ada bukaan..

Nk bsalin tuu