Salam,ad sape2 prnah mkan vtamin ni x?slalu amal seawal brpa weeks?

1 Balas

Tiada pengalaman. Bagi saya ambil asid folic je utk awal kehamilan, malah sebelum kehamilan pun bagus ambil asid folic. Bila dah jumpa doktor dan buat pemeriksaan penuh ibu dan kandungan, kita ikut je arahan doktor apa2 supplements yg prescribed setelah doktor buat penilaian drpd result pemeriksaan ibu & kandungan.