(mistik)ada tak dikalangan ibu² semasa hamil or after diganggu?or brrlaku perkara mistik

13 Balas

so far takda & minta dijauhi dari gangguan mcm tuh. kalau awak kena, always buka surah2x ke apa, sblm tuh baca doa, amik wudhu, kuatkan diri

1y ago

dlu pnh..tkt sggh dh la jns pnkut.dh brubt alhmdulillah..

rajin² solat.. trmsuk solat sunat.. bnykkan buka alunan quran..zikir & awak rajin mengaji.. klau x hilang jgk.. rujuk as syifa..

1y ago

btl³...ni la pndinding kite kan.

alhamdulillah xde.. ble pregnant kerapkn mngaji.. pasang zikir sblum tdo.. elakkn klua waktu mgrib & mlm..

1y ago

btl.enjoy je kn.sy dlu kne kcu.pastu brubt alhmdulillah.