Rasa mcm senggugut(37w 5d) Hai semua .. skdr brtnya kalau rasa mcm snggugut tu tanda nak bersalin kh

#ingintahu ☺️

6 Balas

saya skrg nk masuk 37w, dari kandungan 34w dh kerap rasa mcm sengugut. hari tu masa kena tahan kt PAC sebab jantung baby laju, saya ada tnya Dr berkenaan dgn sengugut tu. dia ckp normal dh hujung² + saya xde real contraction. tapi klu kerap sangat dan sakit terus ke PAC ye, boleh jadi contraction yg sebenar