Mcm mna dgn mslah kekurngan air ketuban?mcm mna atasi dan kesan yg bakal trjdi??skrng 34week

8 Balas

Air masak wajib 2-3L sehari. Itu yg doc sy pesan bila air ketuban sy xmemuaskan masa 20w. Stat dari tu sy insaf hari2 xpernah missed air masak 2.4L sbb sy ada sukat pakai shaker. Even bln puasa sy puasa tp air masak wajib 2L. Kerap kencing tu mmg wajib la sbb air masak byk. Now 34w air ketuban dh 14. Sy xminum air tembikai sbb nk jimat kos🤣