assalamualaikum... saya nak tanya normal ke bby 3 bln lbh tak berak 3 hari ? bby minum susu formula

2 Balas

wsalam.. sy ada tye nurse katanya normal yg penting anak ada kentut dan tk kembung perot. kalau lebih 5 hri tk berak kena pergi klinik. cuba amek cotton bud basahkan masuk dlm lubang bontot anak.bt slow2 jgn kasau2. nanti dia akan berak..anak sy 2 hri tk berak hri ke 3 sy bt mcmtu sejam kemudian dia berak. sbb ramai bagi tips mcm tu

1y ago

tq awak bg cadangan

waalaikumussalam..bby sepatutnya perlu berak setiap hari..