Ada tak kat sini masuk 36weeks Nafsu makan bertambah2.. Sehari tk bole kira brapa kali mkn😆

6 Balas

Ye samaaa ! 😂 saya checkup 2 minggu sekali. Naik 2kg. Ghisauuu tapi time makan lupa risau tu ek 🤣 xpernah2 suka horlick ais, tetiba memalam nk horlick ais. Tah apa2 la baby ni. Baby jugak yg salah 😂 Mujur tak sangkut gdm

Saya ☝🏻 hahaha kdnag tu makan bertambah bukan nyaa nasi atau makanan berat . tapi nk benda yang boleh mengunyah sentiasa . tak kira laa dessert ke makanan fast food yg ringan ke 😅 . membuak buak rasa lapar

berat dah 80kg dah ni 😂 dari 56kg.. memang perut sentiasa lapar je nasib dah nak meletop 26/02 ni. so pantang kang ape lagi kita kasi on dietlh 😆😆

same sis.. da masuk 9bulan makan pon bole bertambah.. sblm ni nasi sepinggan xabes mst nk termuntah 😅

Saya since 32 weeks selera bertambah betul. Start 36 weeks ni asyik nak makan ngan minum manis je 🥲

Samaa! Siap tertambah 1-2kg lg🥲🥲 org kata hujung2 ni selera makan drop, tp sy mcm tak je😂