Pregnant 6w2d. Hi . Normal ke klu hilang selera makan, tp tak ada muntah2. Taknak makan

4 Balas

yup, normal. tak semua orang experience muntah2. kadang2 just hilang selera or takleh bau certain benda. tapi tak muntah.

1y ago

yup betull. sy xblh tgk kari. pening kpla trus. nasik pon sma..

Normal awak. Saya tak makan nasi langsung semenjak pregnant. Just boleh telan buah, roti, sup sup je 😉

1y ago

tu pun lps mkn. tekak rasa pahit

mcm sy. xlalu nk mkn. tpi folic asic sy x tggal. ttap mkn.. sy mkn bila rasa nk mkn. alhan xdak.

Normal