Ada procedure tertentu ke utk bersalin di HUSM kubang kerian? Sy bekerja & check up di negeri lain.

1 Balas

Ada yg kata call hospital tanya & maklumkn kt pihak hospital keadaan semasa ibu, ada risiko lain ke x. Ada jgk yg ckp xpyh call. Nanti nak bersalin pegi je hospital. Confuse jgk tu. Kot ada cara2, nk kena booking ke apa. Bekerja tetap di pahang, tinggal di rumah bujang& pjj dgn suami. Family semua kt kg.