Kejang perut dan sakit punggung kehamilan 18 minggu biasa tak??

2 Balas

hi mommy. normal je sbb baby tgh mmbesar kan. kejang perut tu mommy boleh cuba rest mengiring. tak kisah kiri kanan ikut selesa dan bila tido,banyakkan bantal utk support bahagian perut dan kaki. sakit punggung mungkin disebabkan berat baby yg ditampung, boleh cuba guna maternity support belt utk releasekan tension di bahagian pinggang dan pinggul. boleh mintak husband urut slowly jugak

sama kita