nak makan durian tapi takut lupa diri. halahhh halahhhh

4 Balas

Sy mkn sebiji stengah..ad dlm 8-9 ulas…3 hari mkn …kna cirit birit trus serik 😂😂 tp 2 3 hri je seriknya…lpas tu mkn lagi..sebiji sehari ..alhamdulillah okey je

2y ago

betol2...penah mkn time tu mcm berulas2 lpastu panas jee badan...cpt2 minum air...then serik...tapi hari2 makan lepas dah ok tuu ...sehari akan makan 3 4 ulas jeee sampai habis musim

hahaha sama la.. boleh je makan.. sy sampai lupa diri haritu mmg bnyk makan pastu angin bnyk kluar haha pening kepala lg haha skrg serik dh xmau makan..

2y ago

betull sy xthu apa rasuk sy masatu.. dlm seminggu tu durian aje tp selang2 hari la. pas mkn pening, nk berak, kluar angin smua.. nk ckp ngn husb takut kna marah 😆 skrg dh insaf sy tgk durian xrasa apa dh.. hahaha

suruh baby warning kick mama diaaa kalau lupa diri heheheh 😆

jgn lupa diri, nnti bdn panas. makan sikit2 jee. 3 4 ulas.

2y ago

tulaaa risau betol laaa 🤣