Ibu2 buat buku pink start berape minggu ?

41 Balas

Saya ada sejarah keguguran 2x, yg ketiga ni 8w buka buku. Call dulu kk, kadang2 dorang suruh bt apoiment dulu.

11weeks buka buku pink.. kandungan 9weeks dah call kk untuk dapatkan tarikh temujanji buka buku

Anak pertama - 11 weeks, anak kedua( tengah preggy ) appointment next month june buka pink

Kawasan rumah saya week 12, tapi saya tak sempat buka buku, saya gugur di week 11.

4 weeks buka buku. Skrg da 18 weeks 5 days. Doakan sy & baby sihat ❤️✨

1st 17w3d 2nd 4w6d 3rd 11w1d xsempat buka gugur dlu 4rd gugur jgk 5th 7w3d

appointment buat buku saya 12w1d. kk area saya kena ambik appointment 🤣

doakan semoga Masliah Binti ladjamil mendapat zuriat pada bulan ni..Aamiinn

2y ago

Amin🤲

Sekarang kalau KK, KK akan set appointment. By right, before week 12

saya g check kt kk mse week4 , doc kata week 11 bru bolh bukk buku