saya tak dapat bau bawang, sabun, adakah itu normal? bila bau bawang saya akan muntah muntah 😞😞😞

20 Balas

Saya tak boleh bau kopi. Bau masak. Bau pasar. Paling teruk masa mula2 tu bau suami pon sy tak lalu 😂

sama laa sis.. saya sampai abis nak melahirkan mmg bau bawang x bole thidu terus mual n muntah..

normal sebab saya pun sama. tambah2 kalau bau nasi, muntah dia tak berhenti 🥺

normal utk diawal trimester, masuk 2nd trimester in Sha allah ok tu...

sy pun sama xvboleh bau bawang 🤣🤣🤣itu normal sis jgn risau

Saya dulu tak boleh bau nasi yang baru masak 😵‍💫

Ini lah d namakan morning sickness 🤭 ni worry mummy

Normal sis ikut pada badan mommy tu mcm mna🥰

normal sis, simtom morning sickness 😊

normal sis saya pun sama macam sis..