Normal ke kalau hamil 7 weeks kadang-kadang rasa ada benda nak keluar dari faraj?

1 Balas

tak pasti awak.. saya pon tengah pregnant 7w. but tengah encounter spotting brown n sometimes red. dah jumpa dr, and Dr bg ubat kukuh rahim. semoga Allah permudahkan urusan kehamilan kita ya.. semoga baby kita membesar dgn sihat sempurna ☺️

2y ago

kan.. risau je tiap hari kua sikit² Waktu pagi je Kalau saya. Kalau dah turun darah Allah... Nauzubillahh. semoga Allah lindungi Dan beri kekuatan pd baby kita. sihat sempurna hendaknya InshaAllah