NORMAL KAH 1BULAN 2X PERIOD START DARI SAYA KHWIN SMPAI SKG AWAL BULAN DAN PERTENGAHAN BULAN

1 Balas

Kena tgk jenis darah awak. Yg kali kedua tu darah keluar mcm haid biasa atau sikit tompok2 je? Kalau ikut pengalaman saya, awal kahwin saya lewat period. Cycle saya 40-45 hari. Doc kata tu normal awal kahwin hormon tak stabil.

2y ago

Makasih kak, Sdh sya mnta cek di klinik alhamdulilah tiada suspek kanser dan dokter ckp benda tu mmg normal utk yg bru kahwin.. Blm stabil hormon