Sy keguguran bulan 11 tahun lpas,,belum period lagi tapi upt positif,, adakah pregnant atau hormon..

6 Balas

check klinik sis klau blum priod lagi ...sy bru je lepas bedah ectopic pregnancy buang tiub fallopio sebelah kanan..tp priod bulan feb n pregnant normal bulan 3 ..bru mrasa haid 1 kali bulan feb je..skrg 11w

2y ago

Alhamdulillah,,skrg dah 20 weeks

Check clinic sis, boleh scan. Kadang2 kantung shj boleh nampak walaupon usia baby kecil lg. Semoga ada rezeki sis

better check kat klinik. sbb dh 3 bln, lama sangat dah tu.

2y ago

betul tu... sy dh 2 kali pregnancy loss.. 2 minggu lps loss tu upt dah negatif balik dah

Alhamdulillah btul2 Pregnant,,sekrg dah 20weeks..

Pregnant balik tu sis 🤗😊

hormon msih positif