sy mempuyai fibroid dan rahim lemah.dan kini disahkan hamil 4weeks,apakah perlu sy bt persediaan

2 Balas

1. set appointment buka buku 2. sementara tggu appointment kk, pergi klinik/hosp swasta jumpe doktor obgyn. nanti doktor akan monitor kandungan. macam kes saya, saya refer swasta dulu sampai kandungan betul² stable baru lah buka buku di kk. saya pun mcm sis. 3 kali pregnant semua gugur. ni pregnant ke 4 dah tahu nak buat apa, alhamdulillah baby survive

3y ago

sama lah. saya ni pun kandungan pertama yg survive. Rasa takut mmg ada sampai kami mmg tak bersama sejak dpt tahu mengandung. takut bleeding

buka buku pink secepat yg mungkin jadi doktor dan nurse boleh pantau