Mcm nie positif ke mumy?

28 Balas

ya positif sis mcm saya punya now dh 7w5d sekarang...kalau ikutkan due date dh 9w3d hari ni tapi scan 29 tu baru 7w4d..so kena jumpa pakar untuk tukar tarikh due date

Tahniah sis. Saya pon macam ni juga! Samar pregnancy test. Pergi klinik doctor kata positive. Alhamdulillah sekarang dah 18 minggu

yes. tapi kalau nak yg tepat beli pregnant clearblue. mahal sikit. atau gi klinik kesihatan kata nak cek pregnant test

3y ago

Tq sis.. nti nk g klinik check😊

Positif. Tahniah, mcm sy kabur tp trs pergi klinik. Alhamdulillah 4w. First baby lain macam trs nk ke klinik hehe

3y ago

Hehe tahniah jgk sis.. nti nk g klinik gk nie untuk check

Tahniah sis, jaga pemakanan ya. Jgn stress dan jgn terlalu penat. Hehe. Tu baru lagi😊

3y ago

ohhh, sy dh nk masuk 14week sis. hehe risik tsuu jus tu mmg bagus :')

Alhamdulillah positif.. Tp masih samar ii lg .. Insyaallah repeat 2 mnggu lgi 👌..

3y ago

Owww.. Ralau rasa was ii.. Cube g klinik utk check oke....

Yeahh wlcm to the club mmy .. ahh prgnnt tu yunk .. congratss

klu nk terang lagi check lgi 2 minggu konfem line tuh teeang

Ya . Cuba cek waktu pagi lagi jelas dua line tu

tahniah awak positif tu cam saya jgk

3y ago

mgkin awak baru lg tapi x pe nnt awk check lg pasti terang..ape pon tahniah..semoga kita sama2 jaga kndung nie elok2...😊😊😊