Assalamualaikum..bby sy 2 3 hari ni tdo mcm ni..cacing ker?

sy ada bela kucing..takut jgk 10bulan 7hr..boleh x bg ubt cacing?#ingintahu #pleasehelp

Assalamualaikum..bby sy 2 3 hari ni tdo mcm ni..cacing ker?
2 Balas

Anak saya pun mcm tu tapi tak risau sbb perut tak kembung, makan ok, tak muntah, najis mcm biasa, berat ok dan aktif mcm biasa. Ubat cacing selalunya bg masa umur 2 tahun. Boleh bawa jumpa doc utk pemeriksaan

3y ago

sama bby sy pown..perut x kembung..mkn ok..x muntah najis pown normal..

sama mcm anak saya . mmg jenis style tidur mcm tu . makan kuat , berat ,berak okay dan aktif . saya monitor ni je slagi takde pape masalah