Hi, saya hamil anak first dan kandungan baru masuk 9minggu,is it normal jika bleeding sikit sikit???

1 Balas

bg sy xnormal pregnant bleeding nie..nak2 kalau keluar darah fresh merah lg bahaya..ancaman keguguran..jumpa doktor..bykkn berehat...insyaAllah,semoga kandungan puan selamat..

3y ago

once first bleeding haritu dah scan and dgr heartbeat baby but still risau sbb still keluar je darah even tak buat kerja pape pun