Dh 3bulan lbih xperiod, cek pagi tadi ada 2line tapi samar2 mcm dlm gambar, adakah positif?

5 Balas

Kawan sya 3 bulan tak period lepastu pregnancy test samar2... alhamdulillah sekarang dah masuk 5 bulan kandungan.. sis cuba check lagi minggu depan ye ...

scan klinik biasa dulu...lepas tu bru buat check up d hosp mcm ambik drh dn etc...nti sis update k result .

rasanya positif ni sis....mcm sy....samar2...lepas 1minggu cek lagi dah mangking terang.....

ngtf..bter sis rjuk doc trus..sptt 3 bulan dh pekat line..may be sis mslh hrmon

sis msalah hormon ni, upt negatif.. xde line samar2 pun