2mnggu lalu sy ada mual2 pening kepala tp xla teruk btl dan skrng sy tak mual/pning normal ke cmne??

2 Balas

sis pregnant? kalau pregnant inshaaAllah takde apa selagi tak keluar darah ke spotting. tapi kalau x pregnant maybe hormon pun boleh jadi

3y ago

senang citer, sis buat je upt. boleh beli kt watson atau shopee je. buat upt kalau nampak double line lagi konfem. scan kalau awal2 lagi mmg x nampak biasanya sis. tunggu 10 ke 11 week nnti baru nampak

cerita nya ni sis tengah pregnant ke atau x ?