Sejak sy hamil, tapak kaki sy merekah, blh kongsi tips atau shared utk elokkn balik tapak kaki.

7 Balas

setakat skrg tapak kaki xmerekah tp sblm mengandung mmg merekah dan ada kematu..sejak preggy sy pkai slipar dlm rmh sb kaki sy xblh pijak lantai...sekejap je pijak nt skit xblh nak jln..tp sejak pkai slipar ni, kaki jd lembut..xda kematu, xda merekah...sis blh jgk apply minyak zaitun kt kaki...dlu sblm mgandung suka pkai, kaki cntik je..merekah pun krg

guna getah pepaya yg msih hijau korek sikit2 kulit pepaya tu trus gosok

sapu bio oil di tapak kaki, tidur pakai socks dan dlm rumah pakai selipar

3y ago

Tq sis.. In sha allah sy akan Amal kn

Boleh cuba apply lotion nivea yang dalam tin biru bulat tu. Saya guna tu.

3y ago

Baik nti sy cuba.. Tq sis❤️

samalah sy pecah2 terukkk nk menangis rasa xselese

sy pn sama merekah teruk kulit jd kering

sama la saya😭kaki husben lagi lawa..