Produk forever living selamat tak digunakan untuk 1st trimester

#ingintahu siapa pernah Amal produk forever living in pada 1st trimester Dan ia selamat tak untuk diamalkan

Produk forever living selamat tak digunakan untuk 1st trimester
1 Balas

better puan tanya dan berbincng dgn doktor yg merawat puan .kerana doc lebih tahu sejarah perubatan puan bagaimana sbb xsmua ubat yg ada di pasaran sesuai utk wanita hamil dan jgn minum or makan ubat sebarangan tanpa rujuk doktor trlebih dahulu .mg dpmudahkn segalanya..aamiin