Sya dh 38 week tp xdk tanda2 lagi due 30/7 nih

6 Balas

Saya due esok 18/7.. tapi takda tanda apa2 lagi sakit pun tak 😅 baby enjoy lagi kot kat dalam

sama due kita 30/7 😊 tapi belum ada tanda² nak bsalin. kaki dah macam belon kembang. 😅

2y ago

smoga dipermudahkan urusan yerr

saya 31/7 pun masih takda tanda lagi. harap dipermudahkan urusan kita. #anakfirst

2y ago

sama due kita sis .. tapi saya smlm dia dh kasi hint manja² .. contraction tu tpi bukan yg kerap la ..

Sama due kite 30/7 doc bgtau kalau 30/7 still takda tanda kena induce.

Saya 39 minggu 3 hari due date 21/7 pun tkde tanda lagi 🤣

2y ago

Alhamdulillah...Tahniah & selamat berpantang sis..serOnOk nya dh dpt jmpa baby..dOakn saya juga nanti yer..tgh menunggu hari je nie..

sama due kite 30/7.. still x der tanda2 jugak..