Time pandemik ni,mommies bg tak org luar dtg visit mummy and baby Dalam pantang

6 Balas

xbg...huhu kes kt tmpt sndri tggi pulak 2 buah fmly mcik positif 🤧takut sgt...adik brdik sndri pon sy rsau nk bg dtg bkn xnk bg...terbaca kisah baby yg positif tu Allah xkuat risau sgt kte as a mom lg2 bru first time jd mak...

tak payah la rasanya,dgn pandemik skrg ni better kita jaga kita...bukan tak melawat bermakna tak prihatin..boleh je tnya khabar n tgk bby via videocall...nk bg hadiah pn blh by pos hahaha pendapat sy la

Saya memang sebelum pandemic pun memang xgalakkan orang melawat kecuali lepas sebulan.Better time pandemic nie,extra hati2 ye.Rasany yang nak datang melawat akan faham

hanya keluarga terdekat sahaja yg boleh,klu sya la

Tak bg sbb risiko tlalu tinggi

tak