hye ibu2 yg bakal bersalin naty sye nk tnya normal ke gatal2 kt bhagian breast smpai melecet.sye 29w

3 Balas

😂awak kita lagi tak de mood, masa kurus ketiak putih je leher putih elok je masa mengandung allahu jgn ckp ketiak hitam kat tepi breast hitam leher macam ada daki saya ni dulu kuat juga ambil jamu atau ubat putih bukan kuantiti bnyak la ada org mkn setiap hari saya mkn dh ok stop , masa pregnant langsung tak sentul cuma try sabun dgn scrub je mmng tak hilang 🤣 geram tau kalau lagi tonyoh lagi sakit , opah saya cakap hormon nanti lepas bersalin dia hilang sendiri , lepas bersalin mmng aku sental sental semua geram tau 😂😂

2y ago

lek2 jgn moody2 nty baby keluar time tu lah kita glow up😂

smela sy pun ad rse gatal2 rupenye dy nk kua susu . tp tkdela smpai melecet.. kalau smpai melecet tu tryla prgi klnik sis

klo gatal berlebihan,better g jumpa doktor...klo gatal biasa2,itu normal...