Hai ,saya nk tnya..kt sini ada yg pernah PP Type 3 masa 30 weeks?blh share pengalaman ?tq

2 Balas

sy pp type 3 major masa 32 week. sekarang dah nak masuk 37 week tp pakar masih belum decide sy bleh beranak normal ke czer. esok repeat scan kali kedua baru tahu keputusan. cuma sy ni sekali je bleeding haritu. lepastu takde dah.

5mo ago

baik,terima kasih sudi balas.moga dipermudahkn urusan puan bersalin 🤲🏻

pnh alami pp type 3 then bersalin 34 minggu .kena bykkn bedrest

5mo ago

aamiin..tp sy dh lm brsalin puan🤭 alhamdulilah ank dh umur 5tahun..tahun ni..hihi