Salam nak tnya btui ka bersalin secara czer kena jrak 5tahun sbb misi ad pesan dkat sy mcmtu

5 Balas

sy pon mcm awk tekan drh tinggi naik..anak xsmpai 2tahun boleh jew mengandung skrg tggu hari jew..doktor sy pesan mengandung kali info kk awl kita bgi mkn segala ubt dri awl..mencegah xperlu pon tggu 5thun pkar o&g xmrah..janji luka czer dlm elok cantik ok jew..doktor xmrh pon..kali nie pon doktor ckp bersalin normal semua ok..