Hai,, bagaimana cara nk hilang kn kahak baby 6mon ??dah macam2 cara buat

2 Balas

buat tepuk percussion tu & buat sndiri minyak bawang putih tu. saya sapu dulu minyak tu belakang badan, kt perut smpai dada, then baru tepuk dia. jgn letak kat hidung baby risau pulak kita. sebab kita pun dh pedih mata. apatah lagi baby hihi. teknik tepuk tu boleh tgk kat google. anak dari warded smpai discharge balance kahak ada lagi. lepastu saya try buat dua dua tu alhamdulillah. boleh cuba inshallah

cuba yg cf-rub tu sis