kompius positif ke negetif period dah 7hari xdtg , first cube yang clearblue nampk mcm positif yang lain ngetif.........

3 Balas

hi sis . sama macam saya. Saya try clear blue yang plus sign ni positif tapi cuba UPT lain negatif. Sekarang sis pregnant ke ?

pstf dh tu sis tp msih smar2 g..try g smgu g sis..insyallah line trg nti

positif sdh tu kak mcm saya punya