Saya dh 35 minggu tp tuhlaa badan jadi gatal2 pulak.Ad tak yg sama mcm saya kat sini?

7 Balas

sy 37 minggu serious mmg gatal satu bdn rasa nak siram air panas je dia punya gatal tu. Pastu 36 minggu baik strchmark, area strchmrk tu naik mcm ruam ya allah sumpahhhh gatal garu time tido mmg tak sedar lerrrrr. tahu² merebak dah strchmrk. hmmmmmmmm lantak lahhhhhh. ahahahhahaaha tak fikir dah. yg fikir skrg ni stress satu bdn gatal²