Saya dh 35 minggu tp tuhlaa badan jadi gatal2 pulak.Ad tak yg sama mcm saya kat sini?

7 Balas

sy 37 minggu serious mmg gatal satu bdn rasa nak siram air panas je dia punya gatal tu. Pastu 36 minggu baik strchmark, area strchmrk tu naik mcm ruam ya allah sumpahhhh gatal garu time tido mmg tak sedar lerrrrr. tahu² merebak dah strchmrk. hmmmmmmmm lantak lahhhhhh. ahahahhahaaha tak fikir dah. yg fikir skrg ni stress satu bdn gatal²

saya gatal perut betul2 belah atas dengan bawah pusat. ibu sy kata garu pakai sikat, tp dah kalau tgh lena tidur mmg saya pakai garu la. bangun2 ada kesan 🤣 gatal dia mmg mintak kena garu juga nak taknak

Saya pon 35w. Gatal2 juga di muka, leher, tangan.. Lagi2 musim panas ni berpeluh 😂. Selalu Sapu moisturizer kurang sikit rasa gatal, saya gatal sbb kulit kering

1y ago

Samalaa. Sy siap pakai losyen lagi hari2 hahahh

Haa aa sama.. naik biji2 merah.. sy letak lotion palmer tu sbb takut kang prut 😅 klau gatal sgt sy tampar2 ja x garu 😂😂

Saya.. stat nak masuk 35w mai gatal2 tangan n kaki..naik biji2 gatal gitu.asyik menggaru je abis kaki tgn mcm ape dah.

1y ago

Cuba pakai calamine lotion

samalah dengan saya. dah mandi pun gatal juga. pastu panas berpeluh even bawah aircond.

1y ago

Kan heheee. Enjoy jelaa ekk mummy heeee

sy dri awal kehamilan dah ada gatal² smpai skrng 35mggu..mungkn hormom ibu mgndung tu

1y ago

sy biarkan garu pakai sikat jgn guna kuku nnti parut sush hilng pulk