Kalau upt menunjukkan garis double line terang tapi tkde alahan mmg confirm ke sy pregnant?

25 Balas

tahniah https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟

congrats mommy. kalau kate bru sebulan missed period, mkna nya bru 4w. so nnti bile dah 8-9w boleh pegi scan. cuma jaga makan je. jgn buat kje berat². and mkn folic acid.

tade alahan laa best ! hehehehe saya anak first bahagia betul tade alahan langsung, nii preggy no 2 ya Allah dia punya alahan memang tak boleh tahannn🥺

alhamdulillah, rasanya memang dah confirm tu. tapi kalau nak double extra confirm, cuba try guna upt brand lain. masuk 6-8 minggu boleh scan kat clinic

Dont worry syg. Saya tak de alahan pon masa preggy. Alhamdulillah happy rasa. Doa yg bebaik ye. Saya harap yg next pon tak de alahan 😅

alahan tu kdg2 dtg lewat. mcm Sy 6w baru alah. skrg mpai 7bln pn alah lagi. berat pn 52 kg je. sblom preggy 50kg..

sama macam sy test naik 2 line takde alahan pun tapi lepas 2 minggu baru rasa loya2 dan selalu rasa letih 😂

terang sgt dh ni. boleh confirmkn dkt klinik dulu ye😊 mcm sy pun xde alahan jgk, tahu² double line

pregnant xsemestinya ada alahan. dh naik 2 line tu dh ada la tu sis. take care..

jgn laa mintak ada alahan , kalau x jdi cm sy , dah mcm kain buruk haaa . huhuhu