hai momy.sy keguguran pda 29/1.lpstu 22/2 sya dtg period . smpai skrang xbrhnti lgi. adakah normal ?

1 Balas

Dah pergi klinik? saya 1st cycle lepas gugur pun period jadi 15 hari tapi kejap ada kejap takda then takde flow pun. Pegi klinik Dr bagi ubat stop darah, Dr ckp normal tapi kena makan ubat utk stop kan darah. Darah tak behenti sebab masalah ketidakstabilan hormon selepas keguguran. Lepas saya makan ubat tu, darah stop. Then period utk cycle ke 2 after gugur plak. Alhamdulillah lekat semula after cycle ke 2

1y ago

belum prgi klinik lagi sis . ouh fhm . terima kasih sis . jwbnya kene laa prgi klinik