Keguguran Salam. Normal ke klau lpas ggur pastu dtg period, tp period skit je. Then prot mmg bncit?

2 Balas

Waalaikumsalam. Saya gugur pun saya bertungku awak saya ambil masa 1 bulan berpantang jngan salah makan itu je bila dlm pantang gugur kena mkn mcm org pantang bersalin salah mkn darah akn keluar. Perut buncit sebab awak tk bertungku. Saya lepas bertungku perut elok kempis saya mkn jamu nk bersihkn balik dlm badan dinding rahim. Alhamdulillah badan elok mcm biasa

ade bertungku tak?even gugur pun kene berpantang juge..2minggu..

2y ago

okay. trima ksih ye puan