Assalamulaikum mommies,dlm air kncing (urin) dtect ad protein mksd nye air kncg (urin)sy ktor ke..?🤔

2 Balas

tk jgk sis. mcm sy jgk sblum ni ada protein dlm air kncing.. doc tkut ada mslh buah pggang. tp dh check drh smua tkde apa. cuma kurg mnum air msak.. so pagi2 sblum p checkup tu mnum air msak bnyk2 kt umh.. air barli tkde gula pn bgus.. nti air kncing jernih ja 🥰

2y ago

sma².. Alhamdulillah 🥰

wsalam, tak semestinya, tapi doktor akan monitor darah tinggi dan kaki bengkak.