Hi nak tanya, ini double line ke? Sebab samar. Baru 3 hari lewat period.

10 Balas

tahniah brand ni mmg tepat https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟

2y ago

Thank youuu siss

positif tu.. tahniah.. saya lewat 3 hari test upt pn samar juga.. seminggu lpastu test lagi.. naik pekat😊

2y ago

Alhamdulillah..oh yeke mcm tu. Kalau gitu saya re-test lg seminggu lah☺️. Thank you

its double line. lagi 1w boleh try lgi sekali. nmpk terang. nnti next month boleh pg scan bila dh ckup 8w.

2y ago

ya betul. sbb kalau bru 5w nii, nmpk dinding rahim tebal je. nnti awak lagi risau. jadi 8w nnti boleh nmpk bby + heartbeat dh.

tahniah. positice dah tu

2y ago

Thank you siss

x.1 Line jek

1 Line jek

Tahniah

2y ago

Thank you sis.

Tahniah sis

2y ago

Thank you sis ☺️

positif

2y ago

☺️ thank you sis.

yup