15 week 2 day

#ingintahu normal ke berat badan menurun last mth 59kg..mgu lepas check up turun 57.5kg...baby so far alhamdulillah ok.. Lain semua ok cuma berat je menurun

4 Balas

Mcm saya skrg 13weeks berat lost 2kg.. tp saya alahan sikit mmg ada time xlalu mkn.. org ckp normal awal2 ni jgn trun smpai dh brpa bln still trun gk bhaya 😅

sy arinie 15 week dri mula 6 week smpai skg berat trun jew tp mmg ad lahan xllu mkn n muntah2..nurse ckp tkut bby kcik..dktr lak ckp normal pning..

Ada alahan muntah2 tak?

3y ago

Takpe normal je. Biasanya 2nd trimester baru akan naik berat. So time tu kena control betul2 sbb berat senang naik mendadak 😁

ade alahan x?