Tanda tanda preggy ke?

#ingintahu macam mane nak tau tanda tanda preggy sebab rasa macam badan ade malas malas tapi lawan juga malas tu buat keje rumah. Nak rase makanan manis dan lain lain. Nak juga minum yang manis manis teringin tu macam ngidam la.#pleasehelp

2 Balas

Buat test upt. Kalau positif preggy la tu. Kalau result negatif, tapi hati still rasa diri preggy, gi cek scan utk confirm. Sbb Kalau nak ikut tanda2, tanda2 preggy lebih kurang dgn tanda time nak dtg period. Boleh buat keliru nnti..

Dah buat UPT test ke? Tu lagi accurate. Tanda tanda ni banyak & setiap orang mungkin lain-lain tandanya. Macam saya, sebab tak datang period. Bab makan, semua okay je 😊