Salam n hi mommies nak tanya sy dah 9 minggu tp lately ni kerap pening kepala lah ada yg sama tak?

4 Balas

Normal kot sis, sy 8w 3hari dh pening & sakit kepala. Sy sapu minyak angin kat tapak kaki , bahu pastu pakai stokin & tido. Bangun tu alhamdulillah, sedap rasa bdn & kepala.

1y ago

aamiin ya mujib tq asha..

normal sis...sis banyakkan berehat tau....saya hari tu 2hari pening kepala tak boleh bangun..saya baring je 😊

1y ago

baik aisyah inshaAllah doakan sis n baby sehat ya smpai masa bersalin... 😍

Sama la ..Sya pn Sepanjang masa pening2 sis .. normal kot😃

1y ago

alhamdulillah kalau sama...

Normal

1y ago

🤲🤲🤲🌻🌻🌻