36w5d perut mengeras n tegang je,klu bdiri n ddok.. Klau baring mengiring bru rasa perut biasa..

1 Balas

bby cukup tendangan x??dia mengeras kerap atau biasa2 je..kalau kerap stiap 5 minit dan beberapa saat..atau dlm tmpoh yg sgt lm ..puan kena cpt2 g hsptl tuk dptkn rawatan untuk dipantau doc n misi ..mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya .aamiin..

2y ago

bby mngeras bila sy dduk , bdiri n bjalan je.. klau baring mengiring ok je.. kiraan ckupp tp slow xmcm awal² dlu