hi nak tanya Yang dah ada pengalaman Normal ke Baby berat 2.4kg pregnant 35week

19 Balas

Normal sis... 35-36w berat baby aggaran mcm tu.. sy ari tu 36 baby 2.5kg... doktor kata normal... mmg sesuai dgn weeks dia.. jgan lebih je.. klau lebih kemungkinan kena czer atau bersalin awal 😂😂.. sbb sy gdm on dc...

normal, sayang. sbb sy haritu scan 32w pun dah 2kg. ni pun anggaran je. boleh jd lg besar/kecil. selagi doktor tak ckp apa, Insha’Allah semua ok.

1y ago

yake tq 🥰🥰🥰

Sy 34w scan 2.3kg 😂 doktor kata ok je. Skrg dah 35w taktahu la berapa pulak. Next week baru scan lagi

saya hari tu scan baby 34 weeks anggaran berat baby dalam 2kg macam tu. rasanya normal je

35w 3.2kg dh.. hmm xtau la app lg skali doc suggest cser ke x

normal tu.. sy check masa 34w, baby berat 2.3kg.. doc cakap normal..

normal sy 35w berat 2.60kg selagi xde dr ckp bermakna normal..

Normal. Sy check d kk 2.7kg 35w 1day. Check d hosp 35w 2d 2.4kg

Sy aritu check 33week berat bby bru 2.02kg..rase normal je tu.

ok tu..sy pn dlm anggran gtu. .plg tepat nnti tggu bsalin🤭