Assalamu'alaikum.. Nak tanya Siapa ada pengalaman, Spotting Darah sikit usia kandungan di 32w.

2 Balas

kalo ada spoting sebaiknya trus ke klinik sis...ada spoting msa kandung blm cukup matang ada lr tda normal....cya sakit perut mcm sengugut pun trus ke klinik nasib baik xde contration teruk ....klo kandungan da msuk 36_37 ada spoting tu bru la normal sbp tanda nak bersalin..lekas ke klinik jn tnggu smpai esok

trus ke hosp sis , sbb kndungan blum ckup bln .. sy pn bru lps kluar wad kandungan 31mnggu bby kerap mengeras & ad contraction teruk tp jln msih tkde .. doc trpkse on ubt slowkn contraction & dexa utk matangkn paru² & jntung bby ..

2y ago

Ok baik puan, Terima kasih