hb low. hri ni checkup kt kk.. nurse bgthu. hb drop lagi. 8.9.mummy ade suggestion x utk naikkn hb

19 Balas

ikut pengalaman Sye anak first ni ..Time mule bukak buku pink alhamdulillah hb cntik,kli kedua chekup mkin rndah hb Smpai 8.9.. alhamdulillah asbab mkn iberet 2 kali sehari n bnykn minum air masak,n buah jambu , n makan sayur bayam alhamdulillah hb mkin okeyh..yg pasti kne kurangkan n elakn kafein..insyaAllah Allah bantu kite usaha, Allah pandang usaha kite,Allah bgi yg terbaik🥰Smoga bermanfaat